Register
X

Has oblidat la teva contrasenya?  Has oblidat el teu nom d'usuari?

X

Fields marked with an asterisk (*) are required.

>

Presentació

Promocions J. Puy S.L. és una empresa promotora familiar, que treballa amb l’objectiu de promoure habitatges projectats al voltant de les persones que hi viuran, habitatges moderns, funcionals, i amb una adequada adaptació a l’entorn. Realitzem tot tipus de construccions: Habitatges plurifamiliars, habitatges unifamiliaris, habitatges ecològics, aparcaments, locals comercials,…

A Promocions J. Puy S.L. cada espai i cada element d’un habitatge vol tenir un motiu per ser d’aquella manera i no pas d’una altra, volem que la persona que hi visqui, senti perquè s’ha dissenyat d’aquella forma, amb aquells materials, amb aquella llum.

A Promocions J. Puy S.L. fem habitatges per viure de la millor manera possible pensant en la persona, les seves necessitats i la seva salut.

Per aquest motiu Promocions J. Puy S.L. no té una tipologia estàndar de disseny; cada casa o edifici és per a un lloc i per a unes persones concretes.

Filosofia

Promocions J. Puy S.L., defensa un únic principi bàsic d’actuació que és: UNA PRODUCTE BEN FET I DE QUALITAT.
Aconseguir-ho només és possible amb la professionalitat que ens caracteritza la nostra llarga experiència en el sector immobiliari, i una capacitat d’innovació constant (en disseny, tècniques i materials).

Experiència

L'adquisició d'un habitatge és una decisió de gran importància a nivell personal i familiar, i per això resulta fonamental seleccionar una empresa que garanteixi solvència, seguretat, qualitat i atenció personalitzada, a fi que obtenir una compra sòlida, rendible i totalment satisfactòria.

Els més de 20 anys d'experiència del nostre equip de professionals, ens permet crear i oferir els millors immobles amb total garantia i en les millors condicions.

Qualitat

Des de l'adquisició dels solars, passant per la concepció del projecte immobiliari, el seu disseny, execució i comercialització, Promocions J. Puy S.L. estableix un estricte control de qualitat en totes les fases, a fi de garantir un producte de qualitat que satisfaci les expectatives que els clients i usuaris dipositen en la nostra empresa.