Register
X

Has oblidat la teva contrasenya?  Has oblidat el teu nom d'usuari?

X

Els camps marcats amb un (*) són obligatoris.

Història

L’any 1990 neix a Balaguer Promocions J. Puy S.L. a través del seu fundador i actual gerent Josep Puy Palacín.
Des dels seus inicis la nostra empresa ha ofert promocions de qualitat a un preu competitiu a la zona de la comarca de la Noguera.

Durant tot aquest temps hem tingut un únic objectiu, donar la màxima satisfacció al client en la compra o lloguer d’un habitatge, nau industrial, aparcament o local comercial. Tot això ho aconseguim amb un tracte directe i personalitzat amb el client i un gran equip de professionals que posa tots els mitjans necessàris per tal de donar el millor servei i la màxima qualitat.

Englobem totes les fases de la promoció immobiliària, des de l'inici del desevolupament del sòl i la corresponent gestió urbanística fins al lliurament dels habitatges, locals comercials, aparcaments, tot realitzant el disseny dels projectes, la construcció, la comercialització i el servei postvenda.

Els anys d'experiència que ens avalen fan que ens haguem adaptat als nous temps i realitzem projectes específics per a cada tipus de client, ja que entenem que cada persona té unes necessitats determinades i exigències concretes.